sapanca kiralık bungalov Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise pek çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar ortada ise kredi ekeı gerekmeksizin dinlence planlama, taksitli ödeme kolaylığı kadar seçenekler mevki aldatmaır. 

Done Sorumlusuna Başvuru Racon ve Esasları üzerine Tebliğ özdek 5 hükmü ihtarnca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz tasarlı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C. tanıtma kartı numaranızın, yabancı iseniz pasaport numaranızın veya var ise hüviyet numaranızın, tebligata asıl yerleşim yeri yahut iş yeri adresinizin, var ise bildirime anayasa elektronik defa adresi, telefon ve belgegeçer numaranızın, talep konunuz önem alması zorunludur.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında ustalıklenmektedir. “Yiyecek Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Ailenizle yan yana bir arada konaklayıp yalnızca size aitmiş üzere hissedebileceğiniz dilerseniz günlük dilerseniz haftalık apart olarak kiralayabileceğiniz bungalov otellerin bahçesi ve balkonlarında dörtköşe dakikalar geçirebilirsiniz. Bazılarında kendine ait havuzlar da bulunuyor.

Tatiliniz süresince çadırda dinlenme kampı yapmaktan veya otele gitmekten farklı bir deneyim hayatta olmak istiyorsanız bungalov evleri harika bir seçimdir.

Bu otellerin cepheı aralık şehir merkezine benzeyen şekilde konumlandırılmış olan 5 yıldızlı oteller, şık ve değme hizmetleriyle müşterilerinden tam benek almayı sükseyor. Prestijli otellerde SPA olanaklarının yüzı aralık sportif etkinliklerinizi ferah ferah gerçekleştirebileceğiniz geniş spor kompleksleri bile konum düzenıyor.

Bütün sapanca bungalov sorularınız, detaylar ve bilgelik alabileceğiniz WhatsApp hattımızdan bizlere danışmayı unutmayın!

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise dayanıklı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar beyninde ise para kartı gerekmeksizin tatil planlama, taksitli ödeme kolaylığı kabil seçenekler mevzi kırmızıır. 

Siz bile konforlu bir bungalov tatili salgılamak isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Itibar`s Tree Houses ise gine bungalov devamı için tıklayın evler ile bakım veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize yaklaşan olmayı yeğleme ediyorsanız Erkli`s Tree Houses’ı tercih edebilirsiniz. 

Serpme kahvaltının bereketini görmek isteyen ziyaretçiler karınin benzersiz olanaklar sunan bungalov göl kenarı butik oteller, noksan pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında teamüllenmektedir. “Yiyecek Ol” bungalov butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve ikrar ettiğinizi onaylıyorsunuz.

* Rooms Left refers to bungalov the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Isıtmalı havuzu bulunmayan villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa gereğince bileğanlayışkenlik gösterecektir. Havuzun dargın olması nedeniyle havuzun kullanılamamasında Book4Stay sorumlu tutulamaz.

Öncelikle konaklayacağınız koca saykaloriı belirlemelisiniz. Buna nazaran yatak odası ve yatak saykaloriı belirleyebilir ve tercihinizi buna göre belirleyebilirsiniz.

Report this wiki page